Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У родині Порошенків горе

Як повідомили 16 червня у прес-службі партії "Європейської солідарності", 16 червня відійшов у вічність батько п’ятого Президента України - Олексій Іванович Порошенко.

Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

"Все своє життя він присвятив служінню Україні, розвитку її економіки, дбав про людей. Висловлюємо щирі співчуття Петру Олексійовичу та Марині Анатоліївні, усім рідним і близьким з приводу тяжкої втрати – смерті батька та друга, наставника та порадника. Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевний біль від втрати рідної людини. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи", - йдеться у повідомленні.

Олексій Порошенко

Довідка:

Олексій Іванович був українським господарським і політичним діячем, Героєм України. Був депутатом Вінницької обласної ради від партії "Наша Україна". Членом постійної комісії з питань агропромислового комплексу. На виборах до Вінницької обласної ради 2010 року пройшов за списком "Української партії "Єдність". На виборах до Верховної ради 2012 року кандидат у народні депутати у окрузі № 16, але у вересні за рішенням родини припинив участь у перегонах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ