Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Рудно прокладають додатковий водопровід

У Рудно, на вул. Лісній, прокладають додатковий водопровід протяжністю 1,8 км. Частину водопроводу мають закільцювати на бічній вул. Шевченка. Це допоможе збалансувати тиск води на п’ятьох проблемних вулицях.
Фото: ЛМР

Про це розповіли у департаменті міської агломерації ЛМР.

Як зазначили у ЛМКП «Львівводоканал», загалом тут має бути прокладено 1 км 882 м труб різних діаметрів. Роботи виконує підрядна організація ТОВ «Укрінвестбуд», їх планують завершити впродовж літа.

«Попри проведений комплекс ремонтних робіт з налагодження якісного водопостачання у Рудно, на деяких вулицях досі є проблеми із тиском, які спричинені поганим технічним станом сільських мереж. Йдеться про вулиці Шевченка, Лисенка, Галицьку, Квіткову та Драгоманова. Ми докладаємо максимум зусиль для того, щоб розв'язати проблему. Кільцююча мережа на вулицях Шевченка-Лісна дозволить збільшити тиск на проблемних вулицях», — зазначили у Львівводоканалі.

Нагадаємо, торік у Рудно реалізували проєкт зі забезпечення мешканців Рудно питним водопостачанням: уже наявні сільські мережі під'єднали до водопроводу з насосної станції «Карачинів». Утім через поганий технічний стан сільських мереж на кількох вулицях виникли перепади з тиском. Зараз комунальники працюють над усуненням цих проблем.



 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ