Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Рясному збудують багатоповерхівку

На вул. Брюховицькій у Львові зведуть багатоповерхівку на 150 квартир. В комплексі буде підземний паркінг та озеленений двір. Забудовник готовий відремонтувати дорогу в мікрорайоні, щоб покращити інфраструктуру для місцевих мешканців. Про це Гал-інфо повідомили у ЛМР.
Візуалізація

На вул. Брюховицькій, 35 планують розпочати нове будівництво будівлі змішаного використання з житловими квартирами на верхніх поверхах і розміщенням у нижніх поверхах об’єктів ділового, культурного, обслуговуючого і комерційного призначення.

Про містобудівні наміри ТзОВ «Ряснянська девелоперська компанія» розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету Львівської міськради.

«Йдеться про житловий будинок середньої поверховості сформований згідно зі стандартами, які були запроваджені щодо якісного житлового будівництва. Тут передбачені наскрізні під’їзди, двір без машин. З точки зору функціоналу об’єкт змішаний. На перших поверхах будуть елементи обслуговування населення для громадського користування, а на верхніх – житло. В будівлі буде підземний паркінг. Також буде озеленений двір.

В комплексі передбачено 150 квартир і 132 машиномісця загалом, з них 122 в підземному паркінгу.

 Проєкт розглядали на містобудівній раді і його схвалили як такий, що відповідає містобудівній документації», – розповів Антон Коломєйцев. 

До управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради надійшов гарантійний лист від заявника про те, що він готовий профінансувати капітальний ремонт ділянки з хідником, велодоріжкою та іншою необхідною інфраструктурою не менше ніж 280 метрів.

«Подано графічні матеріали ділянки, вулиці в цьому районі, для забезпечення комфорту не тільки цього об’єкту, а й суміжних землекористувачів, мешканців вулиці. Тобто заявник готовий розв'язати питання інфраструктури», – додав Антон Коломєйцев.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ