Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Самбірському районі запрацював Центр первинної медико-санітарної допомоги

Як повідомляло Гал-інфо, 4 листопада рішенням Самбірської районної ради було створено Центр первинної медико-санітарної допомоги. На сьогодні Центр пройшов реєстрацію в державних органах влади, сформовано штати, визначено план роботи на 2017 рік.

У  Центр первинної медико-санітарної допомоги переведено працівників з ЦРЛ. Окрім адміністративного персоналу, у Центр влаштовано працівників лікарських амбулаторій та фельдшерсько-акушерських пунктів.

За словами головного лікаря – Світлани Терлецької, укладено угоди.

з головами Луківської, Чуквянської, Вільшаницької та Бабинської об’єднаних територіальних громад. Також подано 5 мікропроектів на конкурс Львівської обласної ради на амбулаторії ЗПСМ, 4 з яких на придбання гемолітичного аналізатора і 1 на ремонтні роботи.

В подальшому планується подання проектів на придбання біохімічного аналізатора, що дасть змогу жителям району на місцях проводити лабораторні методи обстеження, а лікарям швидше встановити діагноз і якісніше надати медичну допомогу. Також у планах на 2017 є придбання глюкометра у кожен ФАП. Заплановано також відновити виїзди по селах для проведення УЗД, обстеження та надання лікарських консультацій.

У другому півріччі 2017 року заплановано укладання контрактів з

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ