Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Самборі провели пожежно-тактичні навчання

1/3
Як повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Львівській області, у Самборі провели пожежно-тактичні навчання в раках проведення Міжнародної конференції з питань пожежної безпеки.

15 квітняв у Самборі продовжила свою роботу Міжнародна конференція з питань пожежної безпеки. В рамках проведення конференції сьогодні місцеві рятувальники провели пожежно-тактичне навчання. Тренування провели на території одного з місцевих хімічно-небезпечних об’єктів. 

Згідно з тактичним задумом, під час технологічного процесу в компресорній стався вибух аміаку та виникла пожежа на площі 60 кв.м. Для ліквідації надзвичайної ситуації, зокрема, осадження аміачної хмари, використовувались тонко розпилені струмені води. Польські вогнеборці спостерігали за роботою українських колег та переймали досвід ліквідації подібних ситуацій. 

По завершенню навчань польські рятувальники обговорили з українськими фахівцями особливості дій на місці виникнення надзвичайної ситуації. Також колеги домовилися про подальше поглиблення співпраці між рятувальниками, й шляхи оновлення матеріально-технічної бази Самбірського гарнізону.

Далі усі учасники конференції зустрілись з міським головою Самбора, яка вручила гостям грамоти за участь у Міжнародній конференції та подякувала за можливість обміну освідом у питанні формування місцевих пожежних команд.

Керуючись прагненням розвивати і зміцнювати міжрегіональну співпрацю й дружні стосунки між рятувальниками обох держав, начальник Самбірського районного відділу Олег Хім’як подякував закордонними колегами за підтримку та висловив сподівання, що усі намічені заходи подальшої співпраці вдасться повністю реалізувати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ