Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Самборі прискіпливіше контролюватимуть стихійних продавців грибів

У Самборі було вирішено здійснювати контроль за недопущенням торгівлі харчовими продуктами у невстановлених місцях і на стихійних ринках. Про це Гал-інфо повідомив сьогодні, 24 жовтня, відділ з питань інформаційної політики та зв’язків з громадськістю Самбірської міської ради.

Під час засідання комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій вирішено вжити вичерпних заходів щодо стабілізації санітарно-епідеміологічної ситуації на підставі даних моніторингу інфекційної захворюваності та об’єктів довкілля, проведених фахівцями Самбірського МВ Держпродспоживслужби у Львівській області за даними Самбірського МРВ Державної установи “Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України”.

Зокрема, було вирішено здійснювати контроль за недопущенням торгівлі харчовими продуктами у невстановлених місцях і на стихійних ринках, у тому числі торгівлі грибами, та вживати відповідних заходів реагування у межах наданих повноважень.

Також заплановано провести семінарське заняття з керівниками суб’єктів господарювання, які займаються виготовленням та реалізацією харчових продуктів з питань дотримання санітарно протиепідемічного режиму на об’єктах громадського харчування та недопущення виникнення спалахів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ