Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Самборі «замінували» вокзал

11 липня о 15.40 до Самбірського відділу міліції надійшло телефонне повідомлення, в якому говорилося, що територію Самбірського вокзалу заміновано, повідомила прес-служба Самбірської міської ради.

Через лічені хвилини за тривогою було піднято відповідні служби. Всіх громадян, які були в цей час на території вокзалу, евакуювали, а також обмежили рух поїздів через залізничну станцію та автотранспорту - по вул.Вокзальна та площі навпроти вокзалу.

На місце події терміново виїхав Самбірський міський голова Т.Копиляк, заступник міського голови Ю. Леськів, працівник відділу з питань надзвичайних ситуацій, оборонно-мобілізаційної роботи та питань цивільного захисту населення М.Зікій.

Для ліквідації замінування було залучено 60 працівників міліції Самбірського міськрайонного відділу, залізничного відділку, інших районів, працівників СБУ, а також кінологів, які з міношукачами та собаками розшукували місця замінування. У повній готовності прибули працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій з пожежною машиною, служба газопостачання з відповідною технікою та екіпаж швидкої медичної допомоги.

Авто- та залізничний вокзали були оточені, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Проводилася евакуація працівників та пасажирів.

Через неповні дві години злагодженої роботи вдалося з’ясувати, що виклик не відповідав дійсності. Завдяки пильності та оперативності всіх служб можемо стверджувати, що спокій самбірчан надійно захищений.

 

          

 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ