Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У САП вчетверте закрили справу "Роттердам+"

Новий старший групи прокурорів в антикорупційній прокуратурі Денис Демків вчергове закрив справу про збитки від формули "Роттердам+".

Про це інформує УНН.

Зокрема, у бюро зазначають, що це рішення викликає сумніви в його об’єктивності. Повідомляється, що його ухвалили в позаробочий час, без консультацій із детективами та належного вивчення матеріалів справи. Йдеться про понад 100 томів письмових матеріалів та 350 Гб відеозаписів допитів.

У бюро додали, що в заслуховуванні справи в присутності в.о. керівника САП та інших прокурорів групи новий старший групи прокурорів відмовив. "Він проігнорував і думку свого колеги — прокурора САП, що також здійснює процесуальний контроль у справі з початку її розслідування та має протилежну позицію стосовно долі кримінального провадження, — який готовий представити обвинувачення у суді", - додали у НАБУ.

"НАБУ оскаржить рішення про закриття справи “Роттердам+” до в.о. керівника САП", - заявили у бюро.

Там вказали, що долю справи “Роттердам+” має вирішити суд, і що ця справа є однією з найбільш значущих для України, і про необхідність її завершення неодноразово заявляли найвищі посадовці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ