Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У СБУ дали відповідь щодо заяв про нібито участь в підготовці теракту в т.зв."Придністров’ї"

Служба безпеки Україна опублікувала відповідь щодо закиду про замах на вбивство "президента" невизнаного Придністров'я Вадима Красносільського.
Фото ілюстративне: СБУ

У Службі безпеки наполягли, що будь-які заяви представників так званого «Міністерства державної безпеки» фейкової «Придністровської народної республіки» щодо участі СБУ в підготовці теракту слід розглядати виключно як провокацію, зрежисовану в Кремлі.

"Служба безпеки України закликає не сприймати всерйоз нісенітниці, за поширенням яких вбачається чітка мета росії – розхитати ситуацію на території, яка фактично є окупованою та підконтрольною їй, звинувативши в цьому нашу державу.

Брехня та провокації – один із видів зброї, яким активно користується рф. Але сьогодні весь світ бачить справжнє обличчя країни-агресора та не вірить заявам ні росії, ні її сателітів", – додали там. 

Невизнане Придністров’я звинуватило СБУ у спробі замаху на "президента"

Нагадаємо, сьогодні, 9 березня, так зване міністерство держбезпеки невизнаного Придністров'я заявило про запобігання теракту проти посадових осіб нібито за вказівкою Служби безпеки України. Там пообіцяли, що докази представлять у фільмі-розслідуванні СК ПМР «Про загрозу теракту в Придністров'ї» сьогодні ввечері. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ