Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У селі Зубра відкрили садок на 150 місць

Сьогодні, 29 жовтня, у селі Зубра Пустомитівського району, урочисто відкрили заклад дошкільної освіти. Сучасний та модерний садок дозволить педагогам охопити навчанням та дозвіллям 150 дошкільнят. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Малечу, педагогів і присутніх на заході привітав голова Львівської ОДА Олег Синютка. Також у вітальному слові очільник області наголосив на важливості шани українських військових – героїв, які щодня захищають кожного українця і своїм щоденним героїзмом дозволяють сьогодні плекати та розвивати різні сфери суспільного життя, в тому числі освітню.   

«Ми три довгих роки терпіли і йшли вперед. І нині ми тут відкриваємо цей садочок, бо за нашими спинами стоїть 260-тисячна українська армія. І вона нам дає можливість тут і вільно будувати, і ростити власних дітей. Важливо пам’ятати, що кожен 20-й з цієї армії є вихідцем із Львівщини, тому закликаю по особливому шанувати тих хлопців, які вже повернулись і які продовжують захищати нас на Сході України. Ми – українці і все, що ми задумаємо, ми здатні зробити і пам’ятаймо  - ніхто за нас цього не зробить», - наголосив Олег Синютка.  

У новому садку для дітей діють яскраві ігрові кімнати, оснащений спортзал, актова зала та комп'ютерний клас. Відтак малеча зможе не лише опанувати дошкільне навчання, а й з користю та цікавістю проводити вільний час. 

Зазначимо, що на будівництво нового сучасного садочка виділили 43 млн грн. із Державного фонду регіонального розвитку та державної субвенції на соціально-економічний розвиток.

Фото - Любомири Мандзій. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ