Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У селі Зимна Вода на Львівщині запрацював сервісний центр МВС

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/2
Сьогодні, 6 жовтня, відбулось відкриття нового сервісного центру МВС. Це перший такий центр у с. Зимна Вода і дев’ятий у Львівській області. Про це повідомили 6 жовтня Гал-інфо у прес-слдужбі ЛОДА.

Одним з перших ознайомився із послугами установи перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

ʺРадий бути сьогодні на відкритті ще одного сучасного сервісного простору із надання послуг мешканцям області. Важливо, що близьке його розташування до Львова дозволить надавати послуги не лише водіям-мешканцям Зимної Води, навколишніх населених пунктів, а й буде комфортним для львів’ян. Сьогодні суспільство рухається із шаленим темпом і швидкі, якісні та комфортні послуги є одним із його вимог, відтак наших завдань. Сьогодні сервісні центри МВС – це не лише сучасні технології, кваліфікований кадровий склад, а й сучасна інфраструктура європейських стандартів, нова інформаційна система, зручні умови для очікування дітей та батьківʺ,-  зазначив він.

Серед основних послуг сервісного центру: реєстрація та перереєстрації авто, заміна та видавання посвідчень водія, замовлення та видавання довідки про відсутність судимостей. Також це можливість скласти іспити на право керування транспортним засобом.

Також під час відкриття презентували ʺзеленіʺ номерні знаки, які впроваджуються для особистих електромобілів, електромобілів-таксі, електробусів та інших типів електричного транспорту.

Записатись у чергу можна електронно через особистий кабінет водія. При цьому користувач може обрати зручний для нього день та час.

Сервісний центр МВС у с. Зимна Вода працює за адресою: вул. Городоцька, 16.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ