Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У «Сенсотеці» відбудеться виставка робіт дітей з інвалідністю

У Львові в інклюзивній бібліотеці «Сенсотека» 8-17 жовтня відбудеться експозиція 54 робіт дітей з інвалідністю у межах виставки гуртка «Творча майстерня» на тему «Архітектурно-графічний Львів».

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Виставка відбудеться за адресою вул. Уласа Самчука, 22 у приміщенні «Сенсотеки», що на території Стрийського парку у Львові. Офіційне відкриття заплановане на п’ятницю, 8 жовтня, о 14.00 год.

«Виставка відкриє перед її відвідувачами те, як діти з інвалідністю бачать наше місто та красу його архітектури. Метою заходу, з одного боку, є за допомогою творчості та засобів мистецтва продемонструвати те, яким бачать Львів з його архітектурними комплексами та шедеврами діти з інвалідністю, а з іншого, привернути увагу громадськості до питання доступності та інклюзивності не лише мистецтва, але й мистецьких просторів у місті», - розповідають організатори.

Ініціатором та автором проекту є Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді «Між нами». Телефон для довідок: +38 (032) 254 61 28. Детальніше про роботу центру за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ