Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

​У Сервісному центрі МВС міста Стрий презентували новий спеціалізований автомобіль Renault Duster

​У Сервісному центрі МВС міста Стрий презентували новий спеціалізований автомобіль Renault Duster, призначений для прийняття практичних іспитів.

Як повідомили в пресслужбі Сервісного центру МВС у Львівській області, автомобіль було придбано завдяки підтримці Стрийської міської громади.

«Наше завдання, як представників Держави, забезпечити прозорий та якісний сервіс для отримання водійського посвідчення. Складовою цього сервісу є прийняття практичних іспитів – зручне, без зайвого стресу та доступне кожному. Саме тому ми працюємо над оновленням автомобілів у наших підрозділах», - зазначив Павло Яцина, начальник Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Львівській, Івано-франківський та Закарпатській областях.

В свою чергу голова Стрийської міської територіальної громади Олег Канівець зазначив, - «Ми вкотре довели, що ефективна співпраця між державними органами та органами місцевого самоврядування сприяє підвищенню якості надання послуг для громадян». 

Окрім того, відсьогодні у сервісному центрі МВС міста Стрий для складання практичного іспиту доступний автомобіль Toyota Corolla, який було отримано за підтримки Львівської обласної військової адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ