Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові можна поборотися за "культурну" премію у 25 тис. грн

Сьогодні, 1 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив Положення про відзначення менеджерів міждисциплінарних проектів у сфері культури. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Як йдеться у проекті рішення, з метою заохочення та підтримки кращих працівників сфери культури м. Львова виконавчий комітет вирішив затвердити Положення про відзначення менеджерів міждисциплінарних проектів у сфері культури.

Учасниками конкурсу можуть бути: працівники установ та закладів культури, підпорядкованих управлінню культури департаменту розвитку; працівники установ та закладів культури, які фінансуються з обласного або державного бюджетів; представники громадських організацій, професійні творчі працівники чи інші фізичні особи, які провадять діяльність у сфері культури.

Кандидатури для відзначення подаються через самовисування, а також громадськими, професійними і творчими організаціями, установами та закладами культури різних форм власності.

Управління культури департаменту розвитку щорічно до 5 листопада оголошує проведення конкурсу.  Оголошення про конкурс публікується на веб-сторінці Львівської міської ради.

Прийом документів для участі у конкурсі проводиться впродовж не менше 20 календарних днів з дати оголошення конкурсу.

Конкурсний відбір осіб для відзначення здійснюватиме конкурсна комісія у складі 12 осіб під головуванням заступник міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка.

Переможцям передбачена грошова винагорода у сумі 25 тис грн.

Також виконком підтримав внесення змін до рішення виконавчого комітету " Про затвердження Положення про відзначення працівників культури м. Львова".

Положення про відзначення працівників культури м. Львова розроблене на виконання Програми відзначення працівників культури м. Львова та визначає порядок проведення конкурсного відбору осіб для відзначення.

Виконання Програми здійснюється через відзначення кращих працівників культури м. Львова за такими напрямками: бібліотечна справа; музичне мистецтво; образотворче, хореографічне мистецтво і народна творчість; театральне мистецтво.

Працівники культури Львова, визначені переможцями конкурсу для кожного з напрямків виконання Програми, відзначаються грошовими винагородами. Розмір грошової винагороди у кожній номінації для однієї особи – 25 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ