Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У шести громадах Львівщини побували представники Асоціації в’їзних туроператорів

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
1/3
З 29 по 31 серпня на Львівщині триває промотур для представників Асоціації в’їзних туроператорів України, які зараз перепрофілювалися на внутрішнього туриста. Про це повідомили у Львівській ОВА.

У межах промотуру – відвідування готельних комплексів, культурних та гастрономічних локацій у Львівській, Трускавецькій, Дрогобицькій, Східницькій, Стрийській та Бібрській громадах.

Організатор промотуру – управління туризму та курортів ЛОДА у співпраці з місцевими представниками галузі гостинності.

«Програма промотуру спрямована на демонстрацію туристичного потенціалу регіону та налагодження тісної співпраці з представниками туристичного бізнесу. Ми прагнемо показати унікальність нашого регіону, його багату культурну спадщину та гостинність. 

Переконаний, що такі заходи сприятимуть залученню більшої кількості туристів, а також допоможуть створити позитивний імідж Львівщини як провідної туристичної дестинації», – зазначив керівник управління туризму та курортів ЛОДА Тарас Лозинський.

Мета заходу – ознайомити учасників з туристичним потенціалом Львівщини, зокрема з урахуванням актуальних пріоритетів. Особливу увагу приділяють забезпеченню безбар’єрного доступу до туристичних об’єктів та укриттів. 

Учасники промотуру цікавляться закладами розміщення, їхніми можливостями, зокрема наявністю безпечних конференц-залів для проведення подій та заходів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ