Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У школах Дрогобича та Стебника встановлюють комп’ютерне обладнання

У загальноосвітніх закладах Дрогобича та Стебника встановлюють комп’ютерне обладнання, яке вдалося закупити в межах освітянської програми виділення коштів на забезпечення комп’ютерною технікою загальноосвітніх навчальних закладів.
Фото прес-службі Дрогобицької міської ради

Програма передбачала співфінансування: 70% — державного та 30% — місцевого бюджетів. Загальна вартість комп’ютерного обладнання понад 2,5 мільйони гривень.

Загалом школам Дрогобича та Стебника передано 291 комп’ютер.

Як наголошують у відділі освіти, закупівля техніки відбувалася через електронні торги. Попередньо потреба була у 250 комп’ютерах, однак вдалося знизити їх вартість, тому за зекономлені кошти було докуплено ще 41 комп’ютер. Розподіл комп’ютерної техніки відбувся з урахуванням депутатських запитів.

У п’ятницю, 10 січня, міський голова Дрогобича Тарас Кучма перевірив, як у школах встановлюють комп’ютерне обладнання. Міський голова завітав до ліцеїв №1 імені Івана Франка та №4 імені Лесі Українки, яким передано по 29 комп’ютерів.

«Сподіваємося, що керівництво навчальних закладів подбає, щоб оперативно встановити ці комп’ютери, налаштувати їх, аби після зимових канікул діти змогли займатися на новому обладнанні», — прокоментував Тарас Кучма.

Решту комп’ютерів розприділено у інші школи міст Дрогобича та Стебника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ