Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У штабі ЗОК відбувається збір керівного складу управління

У штабі Західного оперативного командування відбувається дводенний збір керівного складу управління ЗОК – повідомив прес-центр Західного оперативного командування. До участі у заході залучені офіцери штабу, обласні військові комісари, представники Головного управління МНС, Державної Прикордонної служби, Служби Безпеки України, Державного департаменту з питань виконання покарань.
Головна мета збору – узгодити і скорегувати завдання в системі діяльності Збройних Сил України, визначити роль і місце кожного управління, відділу, офіцера, удосконалити взаємодію між представниками всіх силових структур.
Потреба збору виникла з огляду на те, що вже цього року Західне оперативне командування реформують у територіальне управління. Саме тому значну частину навчального часу приділено організації, призначенню та основним завданням територіального управління в мирний час, особливий період і при виникненні надзвичайних ситуацій.
Командувач військ Західного оперативного командування генерал-лейтенант Михайло Куцин доповів присутнім про роль і місце Збройних Сил України у загальній системі оборони держави, про Державну програму розвитку Збройних Сил України на 2006–2011 роки та основні напрямки реформування військ оперативного командування до 2011 року, про перехід на структуру територіального управління.
„Для командирів, начальників є можливість заздалегідь, конкретно і скрупульозно розібратись в питаннях майбутньої структури територіального управління тa виконання нею державних завдань. Тому потрібно визначити всі основні напрямки діяльності штабу на сучасному етапі, з подальшою найбільш ефективною діяльністю”, – зазначив генерал-лейтенант Михайло Куцин.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ