Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У січні – вересні у Львівській області в ДТП загинуло 136 осіб

За повідомленням прокуратури Львівської області, у січні – вересні 2017 року у дорожньо-транспортних пригодах на території Львівської області постраждало 650 осіб, з яких 136 осіб – загинуло.

Відтак, останнім часом влада області звернула особливу увагу на гарантування безпеки на дорогах. Зокрема, завдяки Секторальній бюджетній підтримці Європейського Союзу Львівська область матиме додаткових 120 млн гривень для забезпечення безпеки дорожнього руху. Про це сьогодні, 9 листопада, під час огляду ремонтних робіт автомобільної дороги державного значення Н-02 Львів – Тернопіль повідомив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка. (За повідомленням прес-служби Львівської ОДА).

«Завдяки роботі департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської облдержадміністрації ми маємо кошти Секторальної підтримки Європейського Союзу у сумі 120 млн гривень, які будуть використані виключно на безпеку дорожнього руху, - розповів Олег Синютка. - 120 млн гривень будуть використовуватись з нового бюджетного року, конкурс проведений Мініфраструктури».

За його словами, кошти використають на освітлення пішохідних переходів, бар’єрне огородження і усі речі, пов’язані з безпекою дорожнього руху.

«Але першим і найголовнішим є увага водіїв та пішоходів і, звичайно, дотримання правил дорожнього руху», - додав голова Львівської ОДА. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ