Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У січні в Дрогобичі народилось 68 малюків

У пологове відділення Дрогобича відвезли чергові пакунки підтримки для новонароджених. Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

За перший місяць нового року – січень – в пологовій установі міста на світ з’явилось 68 малюків, із них – дві двійні. Із загальної кількості новонароджених: 39 хлопчиків, 29 дівчаток, 3 дитинки із числа ВПО.

Фото: Дрогобицька міська рада

Породіллям не просто вручають пакунки підтримки, але й вітають із народженням малюків та бажають ростити діток під мирним небом. У пакунках усі найнеобхідніші речі для новонароджених: дитячий одяг та перші вишиванки, підгузки, рушнички, забавки тощо.

Жінкам, яких не застають в пологовій установі міста – вручають відповідні талони на отримання пакунків допомоги. За ними слід звернутись у 210 кабінет мерії міста (відділ сім’ї та молоді).

Також із початком нового року у пологовому відділенні осучаснили один із родзалів. У ньому провели капітальний ремонт: замінили плитку на стінах та підлозі, поміняли електропроводку, освітлення, встановили сучасну раковину та оновили систему подачі кисню. Як розповів завідувач пологового відділення Роман Ігнатишин – родзал потребував ремонту доволі давно. З капітальним ремонтом та сучасним обладнанням пологова зала стала більш затишною та комфортною, як для породіль, так і для якісної роботи медперсоналу.

Фото: Дрогобицька міська рада

Капітальні ремонтні роботи вдалось здійснити завдяки частково виділеним коштам адміністрації КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1», а також коштів медперсоналу пологової установи та небайдужих благодійників.

Додамо, у Дрогобичі пакунки допомоги для породіль формують з перших днів повномасштабного вторгнення окупантів – в такий спосіб підтримують молоді сім’ї. Пакунки вручають як місцевим жінкам, так і жінкам з числа ВПО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ