Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Скнилівському парку облаштовують сенсорну стежку для дітей

Фото - ЛМР
Фото - ЛМР
Фото - ЛМР
Фото - ЛМР
1/2
У Скнилівському парку облаштовують сенсорну стежку для дітей віком до п’яти років. Роботи виконують працівники ДП «Скнилів-парк». Про це повідомили у департаменті містобудування ЛМР.

Ось новина, складена на основі наданого тексту:

Проєкт, розроблений фахівчинею з ландшафтного дизайну Іриною Лукасевич, має на меті створити корисний та цікавий простір для дітей.

Стежка, інтегрована в алею парку біля дитячого майданчика, складатиметься з чотирьох секторів загальною площею 27 кв. м. Для її створення використали геотекстиль та дерев'яні бруси, а окремі ділянки наповнили річковим камінням, дрібним відсівом, керамзитом та піском.

За словами представників департаменту містобудування Львівської міської ради, такі сенсорні стежки сприяють розвитку тактильного сприйняття, знімають втому та стимулюють весь організм. Вони також розвивають дрібну моторику та є ефективною профілактикою плоскостопості.

Проєкт реалізували власними силами працівники парку, адаптувавши його до складної ситуації в країні. Замість повної реконструкції дитячого майданчика, як було передбачено спочатку, вони створили цей інноваційний та корисний простір для дітей.

Найближчим часом маленькі відвідувачі парку зможуть випробувати нову сенсорну стежку, яка обіцяє стати цікавим та корисним доповненням до інфраструктури "Скнилівського" парку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ