Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Сколе відкрили Центр роботи з молоддю у межах транскордонної співпраці

У Сколе відкрили Центр роботи з молоддю у межах транскордонної співпраці.
Фото - ЛОДА

Учора, 28 листопада, у Сколе відкрили Центр роботи з молоддю ім. св. Йоана Павла ІІ. Його створили в межах Програми транскордонної співпраці Польщі та України за фінансової підтримки Європейського Союзу, повідомляє ЛОДА.

У центрі є місця для тимчасового проживання, конференц-зал, кімната для театральних вистав  та виступів, а також інформаційні пункти, орієнтовані на історію та культуру прикордоння.

«Відкриття нового простору для молоді Львівщини – це завжди радісна новина. Центр розташований у мальовничій місцині, має добрі умови для комфортного перебування та проживання, тож ми розглядаємо його як потенційний простір для проведення частини обласних молодіжних заходів на партнерських умовах. Також розташування такого центру в гірській місцевості дозволить  реалізовувати тут проєкти екологічні, туристичні, соціального підприємництва, тощо», – розповідає провідна спеціалістка управління молоді та спорту Львівської ОВА Ольга Сподарик, яка взяла участь у відкритті центру. 

Реалізація програми передбачала створення схожого центру у Підкарпатському воєводстві у Польщі. У майбутньому команди центрів та ініціативна молодь зможуть обмінюватись досвідом та методиками. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ