Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У с.Нова Зоря бригади зі Львівщини продовжують відновлювати будинки

Дві бригади зі Сокальщини замінюють у селі Нова Зоря, що на Херсонщині, пошкоджені вибухами ворожих ракет дахи приватних домоволодінь.

Упродовж останнього тижня вдалося завершити покрівельні роботи на двох будинках, які пошкодили окупанти, повідомляє ЛОДА. 

«Станом на зараз нам вдалося закінчити 9 обʼєктів повністю і тепер будинки мають нові вікна, двері та дахи. На інших об'єктах зараз ведуться ремонтні роботи, але не у всіх будинках покрівля потребує заміни. Ми продовжуємо відновлювати пошкоджені будинки попри немалий обсяг робіт. Ближче до жовтня очікуємо закінчити всі ремонтні роботи», – розповів директор одного з приватних підприємств Сокаля, який зараз у складі бригади зі Львівщини  допомагає відбудовувати Херсонську область, Руслан Гоневич.

Додамо, Село Нова Зоря розташоване за лічені десятки кілометрів від лінії фронту, його звільнили в результаті успішного контрнаступу військ ЗСУ минулоріч. 

Нагадаємо, Львівщина – один з 15 регіонів України, які долучилися до проєкту «Пліч-о-пліч», що має на меті допомогти відбудувати громади Херсонщини, які найбільше постраждали від агресії росії. Наша область взяла під свій патронат селище Біла Криниця, села Нова Зоря і Таврійське. Загалом в межах проєкту «Пліч-о-пліч» Львівщина планує відновити понад 300 об’єктів. Джерела фінансування: кошти громад регіонів, а також кошти державного бюджету України (після прийняття Державної програми).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ