Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Сокальському районі відбулись зустрічі з аграріями

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, у середу, 21 листопада, відбулась чергова зустріч із аграріями у Сокальському районі.

Основна мета зустрічі - донести до керівників сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств зміни законодавства у сфері аграрних, земельних відносин та програм державної підтримки сільського господарства.

Представники департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, Головного територіального управління юстиції та Держгеокадастру презентували зазначені зміни та відповіли на поставлені запитання. Активність аграріїв на зустрічі,  велика кількість запитань щодо обговорених питань засвідчила їх актуальність для сільськогосподарських виробників .

Присутні аграрії змогли поставити запитання та отримати  роз’яснення щодо вирішення своїх конкретних проблем  землекористування,  державної реєстрації речових прав, надання  фінансової підтримки за державними програмами. Присутніх інформували про заплановані земельні торги (аукціонів) на листопад та грудень 2018 року, роз’яснили порядок та механізм проведення електронних земельних торгів (аукціонів).

Аграрії району висловили свої пропозиції, які після опрацювання будуть направлені до Міністерства аграрної політики та продовольства України для вдосконалення механізмів надання державної фінансової підтримки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ