Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У США розбився військовий вертоліт: загинули усі на борту

У США зазнав катастрофи американський вертоліт, який перевозив морських піхотинців з Невади до Каліфорнії. Всі військові, що перебували на борту, загинули.

Про це повідомив телеканал CBS News.

Гелікоптер CH-53E Super Stallion знайшли на схід від Сан-Дієго у Пайн-Веллі штату Каліфорнія. Він летів з авіабази Кріч в окрузі Кларк штату Невада на авіабазу морської піхоти Мірамар у Сан-Дієго.

Рятувальні роботи були ускладнені сильною хмарністю, що не дозволила залучити для участі гелікоптер. Окрім цього, у гірській місцевості, де сталася аварія, почав падати сильний сніг та дощ.

Спершу морських піхотинців вважали зниклими безвісти. Однак згодом профільним службам вдалося відшукати тіла військових.

"З важким серцем і глибоким сумом я інформую про втрату п'ятьох морських піхотинців з третього авіаційного крила морської піхоти та "Летючих тигрів" під час виконання тренувального польоту", — сказав командувач третього авіаційного крила МП генерал-майор Майкл Боргшульте.

Своєю чергою американський президент Джо Байден також висловив співчуття рідним і близьким загиблих військовослужбовців.

Наразі тривають роботи з організації перевезення тіл та розслідування події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ