Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Старичах українські воїни тренуються знищувати ворога з NLAW

Близько чотирьох десятків українських військовослужбовців Сухопутних військ й інших видів та окремих родів Збройних Сил України, на практиці навчаються влучно вражати ворожі цілі з ПТРК NLAW. Про це повідомив генерал-лейтенант, начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук.

"Під керівництвом Командувача Сухопутних військ ЗС України генерал-полковника Олександра Сирського, разом із командувачем Командування підготовки Сухопутних військ ЗС України генерал-майором Ігорем Палагнюком, представниками Тренувальної місії ЗС Великої Британії в Україні «ОРБІТАЛ», численними представниками українських та іноземних ЗМІ на власні очі побачили спроможності цього сучасного протитанкового озброєння та вишкіл наших воїнів, зокрема під час виконання ними вправ стрільб. Всі вогневі завдання виконанні на оцінку «відмінно». Прекрасна оборонна зброя!

Близько чотирьох десятків українських військовослужбовців Сухопутних військ й інших видів та окремих родів Збройних Сил України, незважаючи на надзвичайно складні погодні умови, сьогодні підтвердили на практиці, що вони здатні не лише влучно уражати ворожі цілі з ПТРК NLAW за різних умов, але й навчити цього інших воїнів, тобто стати кваліфікованими інструкторами.

Ще раз щиро вдячний вищому військовому керівництву нашої держави за довіру та можливість провести цей вишкіл саме у нас, британським інструкторам Тренувальної місії «ОРБІТАЛ» – за підготовку наших військовослужбовців, Уряду і всьому народу Великої Британії – за підтримку України та її Збройних Сил у цей непростий час, а представникам ЗМІ, які сьогодні завітали до Міжнародного центру миротворчості та безпеки, – за увагу до нашої відповідальної справи", - написав Павло Ткачук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ