Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У столиці Нацполіція проведе навчання з протидії автоугонам

У столиці Нацполіція проведе навчання з протидії автоугонам, - департамент комунікації Національної поліції України.

Участь у цих навчаннях візьмуть патрульні, оперативники карного розшуку,  поліція  охорони та диспетчери центру керування нарядами. Про це йшлося 3 серпня, на робочій нараді під головуванням першого заступника глави Нацполіції В’ячеслава Аброськіна. У ній взяли участь керівники підрозділів оперативного та превентивного блоків центрального апарату Нацполіції, а також поліції Києва.

За словами В’ячеслава Аброськіна, упродовж семи місяців цього року правоохоронці розкрили майже 39 відсотків від загальної кількості фактів незаконного заволодіння транспортними засобами. Зараз це питання залишається одним з пріоритетних для Нацполіції.

«Такий вид  злочину притаманний великим містам країни, зокрема – і для столиці. У розкритті таких злочинів дуже важлива повна взаємодія різних служб, зокрема – оперативна передача інформації від диспетчера центру керування нарядами до патрульних, розшуковців, поліцейських охорони та працівників інших задіяних підрозділів.  Тому найближчим часом ми проведемо в Києві спеціальні навчання з протидії автоугонам», – зазначив В’ячеслав Аброськін.

За результатами проведених навчань у Нацполіції буде створена спеціальна  робоча група. Її учасники  напрацюють ефективний алгоритм дій з викриття та документування діяльності зловмисників, які вчиняють незаконні заволодіння транспортом.

Перший заступник глави Нацполіції підкреслив, що зараз вже створено окремі робочі групи. Вони співпрацюватимуть з підрозділами патрульної поліції задля профілактики автоугонів.

«Наголошую на персональній відповідальності керівників підрозділів кримінальної поліції Києва, де ситуація за даним напрямком роботи наразі найскладніша», - додав В’ячеслав Аброськін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ