Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У столиці Вірменії поліція зміцнює свої сили на місці протестів

У столиці Вірменії Єревані зростає напруженість у протистоянні між учасниками акції протесту проти подорожчання електроенергії і поліцією, яка підвела до місця демонстрації нові значні сили, - УНІАН.

Бійці поліції прибувають автобусами і шикуються в лави обіч місця, де приблизно 20 тисяч демонстрантів блокують проспект Баграмяна у центрі міста, де їх раніше зупинила поліція за кількасот метрів до палацу президента, повідомляє "Радіо Свобода".

У свою чергу лідери протесту обурюються, що поліція порушила обіцянку не збільшувати своєї присутності, доки протест триває мирно.

Тим часом у Єревані триває засідання керівних органів провладної у Вірменії Республіканської партії, в якому беруть участь президент і прем’єр-міністр країни.

Раніше повідомлялось, що тисячі людей у Вірменії вийшли на вулиці через невдоволення тим, як до них ставляться російські власники енергетичних компаній в країні. Саме невиправдане завищення цін на енергоносії з боку російських держкомпаній призвело до того, що у вірменських споживачів урвався терпець.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ