Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Стрию горіла квартира

Як інформують у прес-службі ДСНС Укоаїни у Львівській області, 16 січня у триповерховому житловому будинку виникла пожежа у квартирі.

О 18:30 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на третьому поверсі трьохповерхового житлового будинку в м. Стрий на вул. Нижанківського, 4.

На місце події негайно було направлено пожежно-рятувальний підрозділ 8 ДПРЧ м. Стрий. Прибувши на місце події, вогнеборці одразу приступили до ліквідації займання. Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах на стисненому повітрі. Завдяки своєчасному залученню сил та засобів, вдалося запобігти подальшому поширенню полум’я та врятувати квартиру від знищення вогнем.

Пожежу локалізували о 18:43 та ліквідували о 18:45 в складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем знищено дерев'яну вагонку на площі 0,5 кв.м, пошкоджено двері на площі 1 кв.м. До ліквідації займання залучили 8 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки. Обставини та причина виникнення займання встановлюються. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ