Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Свято-успенській Унівській Лаврі провели освітню серпневу конференцію

Освітня серпнева конференція «Розвиток освіти – шлях до перемоги!» відбулася 22 серпня у Свято-успенській Унівській Лаврі. Про це повідомляє ЛОР.
Фото Соломії Долик

Учасниками заходу стали освітяни з Львівщини та України. Захід присвятили пам'яті предстоятеля Української греко-католицької церкви, кардинала і митрополита, одного з фундаторів української освіти Михайла Левицького, який похований в Уневі (16 серпня 1774 р. – 14 січня 1858 р.)

Модераторкою панельної дискусії на освітній конференції стала в.о. голови комісії освіти, науки та інновацій Львівської обласної ради Парасковія Дворянин.

«Цей день запамʼятається як добра нагода разом з лідерами освітньої спільноти України подумати про розвиток освіти як про шлях до нашої Перемоги. Безсумнівно, ми знаємо про виклики, які готує новий навчальний рік. І ці виклики, безперечно, будуть нашими можливостями. Насамперед для того, щоб творити якісний освітній простір, де учень та вчитель почуватимуться гідно, захищено і вмотивовано!

Дякую вимогливій аудиторії (а це понад 200 освітян Львівщини) за прихильність, гостям з Харкова, Закарпаття та Івано-Франківщини – за відчуття надійного плеча, а моїм неймовірним панелістам – за вміння ділитися думками, переживаннями й досвідом», – зазначила депутатка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ