Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У театрі імені Марії Заньковецької облаштували сучасне освітлення

У Національному академічному українському драматичному театрі імені Марії Заньковецької уже становили нове світлове обладнання, яке придбали в межах спільного проєкту Асоціації «Єврорегіон Карпати-Україна» та грантової програми ««Кусаноне», що фінансується Посольством Японії в Україні.
фото - пресслужба ЛОР

Про це інформує пресслужба ЛОР.

"У театрі встановили нові прожектори, світлодіодні матричні панелі та димерні блоки. Фінансовмй ресурс проєкту становив понад 2,7 млн грн - це загальна сума витрат на закупівлю обладнання, зокрема майже 2,3 млн грн - це грантові кошти саме від програми "Кусаноне" наших японських партнерів. Також 445 тис. грн додала з обласного бюджету Львівська обласна рада, - кажуть в Асоціації. - Тішимось результатам успішної реалізації проєкту, адже модернізоване обладнання доповнить талановиту гру акторів, а глядачі отримають неймовірні враження". 

Слід додати, що це уже другий проєкт, який отримав підтримку від Посольства Японії. Асоціація "Єврорегіон Карпати – Україна" у 2016 році реалізувала проєкт "Модернізація медичного обладнання для Львівської обласної клінічної лікарні ОХМАТДИТ", в рамках якого закупили лабораторне обладнання: аналізатор газів крові та електролітів, гематологічний аналізатор та біохімічний аналізатор, 4 монітори за наглядом стану пацієнта, 1 апарат штучної вентиляції легень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ