Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Тернополі будують новий дощовий колектор на вулиці Галицькій

У Тернополі триває будівництво масштабного об’єкту – нового сучасного дощового колектора на вулиці Галицькій.
фото - Ровесник

Про це інформує Ровесник.

Колектор має забрати талі і дощові води з вулиць мукрорайонів «Канада», «Східний», «Сонячний», «Центр», «Мікрорайон № 6», «Мікрорайон №13», «Північний»

Ремонтні роботи проводитимуться тут у два етапи. На даний час підрядною організацією розпочалося будівництво колектора від ПК 3+80 до ПК 8+02 довжиною 422 пог.м.

Роботи заплановано провести на ділянці від існуючого колектора (транспортна розв’язка вулиць Збаразька – Вояків дивізії «Галичина» – Бродівська) до транспортної розв’язки «Проспект Злуки – вул. Генерала Тарнавського – вул. Коновальця».

Другим етапом робіт буде будівництво нової проїжджої дороги та пішохідної зони на вул. Галицькій – від ПрАТ «Тернопільське АТП 16127» до вул. Енергетичної, що сприятиме покращенню транспортної ситуації на даному мікрорайоні.

Мер міста Сергій Надал каже:

"Роботи ведемо частково за кошти державного бюджету, а частково за кошти міського бюджету. Таке будівництво є масштабним для нашого міста. Тому плануємо в цьому році завершити перший етап робіт. В наступному році будемо продовжувати".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ