Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Тернополі відбудеться концерт благодійний концерт «Наче немає війни»

Завтра, 3 червня, у Тернополі логістичний центр допомоги бійцям АТО запрошує тернополян та гостей міста на благодійний концерт «Наче немає війни». Захід відбудеться о 19.00 у Тернопільському народному домі «Перемога». Про це Гал-інфо повідомили організатори.

Виступатимуть митці, які об’їздили увесь фронт, яких знають і залюбки слухають не лише військові, а й волонтери. Так, до Тернополя завітають волонтери-музиканти гурт «TaRuta» (Київ), Борис Севастьянов(Харків) та блогер-письменниця Дзвінка Торохтушко – Любов Бурак (Тернопіль).

Лише день тому гурт «TaRuta» саме закінчив роботу над саундтреком до фільму «Дихай» і вперше наживо презентуватиме її саме у Тернополі. Пісня «Ангели» про збитий два роки тому під Луганськом Іл-76.Слова написав Дмитро Лазуткін, а музику – Тарас Козак.

«Ангели не мають парашутів. Ангели палають в небесах» – це про 40 десантників 25-ї бригади.

На концерті «Наче немає війни» звучатиме також ще одна прем’єра. Відомий український композитор Борис Севастьянов представить пісню на слова тернополянки Дзвінки Торохтушко «Молитва». Останні рядки «Молитви» Дзвінка дописувала під час літературного квартирника на плечі у тернопільського кіборга Андрія Шараскіна (Богеми).

Вхід на концерт «Наче немає війни» вільний. Під час програми музиканти пустять залом капелюх і усі зібрані до нього кошти передадуть Логістичному центру допомоги бійцям АТО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ