Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У трамваї у Харкові колишній полісмен побив пенсіонера

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві, повідомили про підозру у вчиненні хуліганських дій колишньому дільничному офіцеру поліції одного з відділів поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області. Про це інформують у прес-службі ДБР.

Досудовим розслідуванням встановлено: працівник поліції у салоні трамваю почав бити пенсіонера кулаками в обличчя. Причиною таких дій стало зауваження чоловіка щодо поведінки правоохоронця  по відношенню до жінки з інвалідністю. Як наслідок, пенсіонер отримав легкі тілесні ушкодження.

Кваліфікація: хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом (ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України).

Санкція статті: у разі доведення вини, колишньому правоохоронцю загрожує штраф від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ