Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У трьох садочках Львова з'являться групи з дітками 12 місяців

Депутати Львівської міської ради прийняли ухвалу, якою планують створити у садочках групу раннього розвитку.
Наталія Сомик

Йдеться про Програму "Майданчик змін" у закладах дошкільної освіти Львівської міської територіальної громади на 2024-2027 роки. Відтак, у трьох дитячих садочках Львова з’являться групи раннього догляду за дітьми, де навіть однорічні малюки зможуть відвідувати заклади дошкільної освіти - розповідає секретар комісії освіти і науки, депутатка фракції "Європейська Солідарність" Наталія Сомик .

 "Це гарний європейський досвід ранньої соціалізації дитини, який ми сьогодні переймаємо від Верхньої Баварії. Саме за німецькою методикою, у наших садках працюватимуть з дітками від одного року. Поки що зміни стосуватимуться закладів дошкільної освіти № 102, № 149 та № 88, чиї працівники матимуть можливість запозичувати німецький досвід", - прокоментувала Наталія Сомик.

За відповідну програму "Майданчик змін" у закладах дошкільної освіти Львівської міської територіальної громади, депутати проголосували у четвер, під час пленарного засідання сесії Львівська міська рада.

Додамо, реалізація програми дасть змогу:

  • Забезпечити якісну дошкільну освіту відповідно до новітніх  методик навчання та виховання дітей в закладах дошкільної освіти
  • Розширити послуги для батьків
  • Перейти на нову(європейську) модель закладів дошкільної освіти
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ