Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Трускавці розпочався Форум місцевого розвитку

Сьогодні у м. Трускавці Львівської області розпочався V Форум місцевого розвитку.
фото - Facebook-сторінка Ірини Гримак

Про це у своєму Facebook написала голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

За її словами, форум став важливим комунікаційним майданчиком для представників місцевого самоврядування Львівщини та всієї України. 

Гримак зазначила, що в межах цієї події є змога обмінюватися досвідом та дізнаватися про найкращі практики.

"Можемо почути думку експертів, а також можемо зрозуміти та визначити головні тренди розвитку місцевого самоврядування в найближчій перспективі", - написала вона. 

На її думку, форум також є чудовою нагодою для нових контактів і проєктів, адже учасниками Трускавецького форуму стали: понад 300 фахівців, керівники та представники органів місцевого самоврядування з усіх куточків України, урядовці, парламентарі, а також партнери Львівщини з Польщі, Румунії, Туреччини та Грузії.

Під час привітання Ірина Гримак наголосила учасникам Форуму на тому, що вона очікує від дискусій на конкретний результат, а насамперед – на визначення основних цілей та точок координації зусиль місцевих і центральних органів влади, бізнесу та неурядових організацій для забезпечення ефективної роботи місцевого самоврядування, а також сталого розвитку громад.  

За її словами, сильні та самодостатні громади, забезпечення високих стандартів якості життя людей, вмотивовані керівники на місцях – це головне завдання на шляху утвердження демократичних та європейських цінностей в Україні. 

"Я бажаю учасникам Форуму плідної праці, нових знайомств, а також незабутніх вражень від перебування в одному з найгарніших куточків Львівщини – Трускавці", - додала очільниця ЛОР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ