Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Трускавці відбулася конференція про досягнення у дитячій реабілітології

6 червня в Трускавці відбулася конференція, присвячена пам'яті Героя України, академіка НАМН України Володимира Козявкіна.
Фото: Львівська ОВА

Понад 20 років у Трускавці працює Міжнародна реабілітаційна клініка Козявкіна, яка є однією з провідних клінік з реабілітації в Україні, що займається лікуванням пацієнтів з різними неврологічними розладами, включаючи церебральний параліч, затримку моторного розвитку у дітей, сколіоз, наслідки цереброваскулярних захворювань і черепно-мозкових травм, розлади аутичного спектра, синдром дефіциту уваги та гіперактивності тощо. 

Тут застосовують унікальний метод лікування, створений професором Володимиром Козявкіним. Щороку тисячі пацієнтів, як дітей, так і дорослих, проходять курси інтенсивної та комплексної нейрореабілітації. Загалом за 30 років понад 70 тисяч дітей із 60 країн світу успішно пройшли реабілітацію за Методом професора Козявкіна.

З вітальним словом до учасників звернулась заступниця начальника Львівської ОВА Христина Замула. 

«Ми живемо в час коли нас шокують новини про зруйновану інфраструктуру, про людей, що травмовані або загинули. Найважчим у цьому всьому і найбільше жахають нас новини про дітей. Бо наші захисники на фронті, і ми з вами в тилу боремось за те, щоб Україна мала майбутнє, а наше майбутнє – це наші діти. Тому вкрай важливою і в пріоритеті є фізична та психологічна реабілітація дітей. 

Бажаю учасникам конференції плідної роботи та набути доброго досвіду заради того, щоб в очах наших дітей ми бачили надію. Дякую організаторам, за те, що ініціюєте такі заходи та обговорюєте важливі теми», – зазначила Христина Замула. 

В конференції взяли участь лікарі-неврологи, нейрохірурги, ортопеди, психіатри, лікарі сімейної медицини, неонатологи, педіатри, ерготерапевти та інші. Обговорили актуальні питання сфери реабілітації та неврології, а саме: досвід лікування та реабілітації нервових розладів за унікальним Методом професора Козявкіна, перспективи розвитку медичної реабілітації дітей в Україні, нові досягнення у дитячій неврології.

Організаторами заходу стали:

  • Національна Академія медичних наук України

  • МЦ «Міжнародна реабілітаційна клініка Козявкіна»

  • Асоціація медичних неврологів України

  • Асоціація педіатрів України

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ