Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Трускавці з’явилось дерево миру

У Трускавці відкрили перше в Україні Дерево Миру, яке дозволить людям побачити будь-яке місто світу в режимі реального часу, вітатися з випадковим перехожим, спілкуватися, обмінюватись думками та позбуватися будь-яких кордонів.
фото - пресслужба ЛОВА

Про це інформує пресслужба Львівської ОВА.

Дерево обладнане бездротовою точкою Wi-Fi з високошвидкісним інтернетом, камерою відеоспостереження та тривожною кнопкою для відеочату і безпеки, сонячними панелями, що дають автономність, інтерактивною інформаційною панеллю, вбудованим цифровим дисплеєм для додаткової інформації.

Кожна деталь дерева має свою символіку: верхівка у вигляді каштанового листка - це символ Києва - незламної столиці України, ІТ технології - розвиток та технічний прогрес, який можливий лише в мирному суспільстві, а сонячні батареї - це технології турботи про довкілля, що протиставляється безповоротному забрудненню екології під час війни.

Трускавець став першим містом у цьому проєкті. Загалом у всьому світі планують "висадити" 27 таких дерев. Наступні міста, де з’являться дерева будуть Київ, Львів, Буча, Бородянка, Маріуполь, а, також Варшава, Ніцца, Париж, Лісабон.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ