Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У центрі Львова крадій "працював" біля пунктів обміну валют

Чоловік стежив за дівчиною, що обмінювала валюту, а потім викрав з її сумки кошти.
Фото - поліція Львівської області

Як встановили співробітники поліції, учора, 13 червня, близько 10:45 23-річна львів’янка здійснювала обмін валюти (300 доларів США) у канторі, розташованому в одному з торгівельних центрів на площі Міцкевича.

Жінка не знала, що за нею спостерігав 43-річний раніше судимий мешканець АР Крим, який тимчасово проживає на Львівщині. Він вибрав зручний момент і викрав із сумочки потерпілої гроші, які вона щойно обміняла.

Проте, його незаконні дії помітили працівники охорони торгівельного центру. Вони повідомили про це на оперативну лінію 102 та утримували чоловіка до приїзду правоохоронців.

Правоохоронці встановили особу зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази у нього вилучені.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, а також обрання для нього запобіжного заходу. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до 8 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ