Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У центрі Львова охоронці ресторану побили і пограбували чоловіка

Вночі 11 квітня у центральній частині Львова охоронці одного з популярних ресторанів побили і пограбували чоловіка. Постраждалий звернувся з заявою до поліції, повідомили у Відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

До Галицького відділу поліції із заявою звернувся 30-річний житель одного із сіл Пустомитівського району, який повідомив, що близько 00.30 11 квітня, працівники охорони одного з львівських ресторанів  нанесли йому тілесні ушкодження та заволоділи грошима в сумі 5 000 гривень. Інцидент стався у центральній частині міста, неподалік від закладу де працюють охоронці. У потерпілого діагностовано множинні забої м‘яких тканин голови і струс головного мозку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 КК України (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб,- карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років).

Обставини події з‘ясовуються. Ведеться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ