Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкриють новий розважальний парк для дітей "Дитяча Планета"

11 листопада у центрі Львова відкриють нову розважальну локація для дітей та всієї сім'ї - "Дитяча Планета". Розміщення - поруч із "Форумом Львів" за адресою вул. Газова 30а.

Відтак, з нагоди відкриття 11 листопада виступить улюбленець малечі, веселий та мегапопулярний DZIDZIO! О 14:00 нова “Дитяча Планета” відкриє свої двері для всіх охочих, а перші 100 відвідувачі отримають солодкі призи! А власне о 18:00 розпочнеться запальне шоу від DZIDZIO! Квитки для дорослих та дітей можна придбати у діючому парку Дитяча Планета за адресою вул. Стрийська, 202 або ж онлайн на https://www.concert.ua/eventpage/dzidzio.

Святкові дні з нагоди відкриття, 12 та 13 листопада, подарують відвідувачам безліч розваг для дітей та дорослих: спеціальне шоу від аніматорів, майстер-класи, конкурси, зоряна концертна програма, танці, мильні бульбашки, міми, караоке, торти і безліч солодких подарунків! А також активний відпочинок на території парку: батутна арена, поролонова яма, дитячий скеледром, повітряні гармати, тарзанка, лабіринти, ролердром та багато іншого. 

Нагадаємо, що "Дитяча планета" - це найбільша мережа парків святкування днів народжень в Україні. 

Отож, зустріч 11 листопада з 14.00 за адресою м. Львів, вул. Газова, 30 а. Вартість квитків на 11 листопада: на концерт DZIDZIO - 150 грн до 2 листопада та 200 грн - починаючи з 3 листопада для дітей та дорослих. 12 та 13 листопада - 150 грн для дітей. Вхід для дорослих з дітьми до 1,6 року - вільний! Першим 100 відвідувачам солодкий подарунок! 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ