Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У центрі Львова запровадили «сухий закон»

Сьогодні, 3 грудня, виконком Львівської міської ради проголосував за тимчасове обмеження продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Виконком заборонив продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв та пива в об’єктах торгівлі та закладах ресторанного господарства у центральній частині міста, обмеженій вул І. Франка, вул. Підвальною, вул. Торговою, вул. Зерновою, просп.. В. Чорновола, вул. Куліша, вул. Городоцькою, вул І. Огієнка, вул. Листопадового Чину, вул. С. Крушельницткої, вул. Ю. Словацького, вул В. Стефаника, вул М. Гришувського, вул. О. Герцена.

Продаж алкоголю буде заборонено від сьогодні, 3 грудня, і до 8 грудня 2013 року.

Департамент економічної політики Галицької райадміністрації повинен повідомити про це керівництву торговельних закладів та ресторанів, які розташовані на визначеній території.

Як заявила директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич, у зв’язку із проведенням мирних зібрань у центральній частині Львова виконком вирішив обмежити продаж алкоголю в центрі.

«Почали з’являтися повідомлення про сп'янілих людей на Євромайдані, тому щоб не було провокацій, ми прийняли таке рішення», - сказала Кулинич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ