Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Центрі обліку для бездомних людей організують різдвяну вечерю

У переддень Різдва Христового, 6 січня, о 20:00 год працівники Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб для людей, які отримують послуги у цій установі, накриють святвечірній стіл.
Фото ілюстративне: ЛМР

Різдвяна вечеря у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб відбудеться уже чотирнадцятий раз. Близько півсотні людей, які через різні життєві обставини не мають домівки, зможуть спільно покуштувати традиційні святвечірні українські страви, зазначили у пресслужбі Львівської міської ради.

«Розпочнеться різдвяна вечеря зі спільної молитви, а по завершенні – обов’язково будуть колядки. Як і щороку вечеря складатиметься з традиційних для українського столу страв. Обов’язково буде кутя, смажена риба, оселедець, борщ, вареники, грибна підлива, пампушки та узвар», - розповіли у Центрі обліку.

В організації вечері працівникам Центру традиційно допомагають громадські організації, благодійники та підприємці. Також для кожного учасника вечері підготували ще й святкові подарунки. Кожен отримає пакунок зі сюрпризом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ