Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Центрі Шептицького відбудеться Друга конференція країн Східного партнерства

22 листопада у Центрі Митрополита Андрія Шептицького відбудеться Друга конференція країн Східного партнерства присвячена розвитку електронної демократії. На конференцію запрошені фахівці з Великої Британії, Естонії, Польщі, Австрії, Фінляндії, Азербайджану, Грузії, Молдови, Вірменії, Білорусії, які займаються питаннями електронної демократії, електронного врядування, відкритих урядів тощо. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Львівської ОДА.

Початок заходу о 09:00 год.

Панелі конференції:

Панель 1: Діджиталізації та прозорість.

Панель 2: Цифрова трансформація.

Панель 3: Етика демократії.

Від України на конференції будуть виступати: 1. Володимир Сав’як – менеджер зі штучного інтелекту та високопродуктивних обчислень в країнах Східної Європи в HewlettPackardEnterprise. 2. Володимир Брусіловський –директор департаменту інформаційних технологій Міністерства цифрової трансформації України. 3. Андрій Боровик – виконавчий директор Transparency International Ukraine.

Зазначимо, мета конференції – сприяти розширенню підтримки впровадження принципів та механізмів електронної демократії в державні реформи і бізнес-мережі, а також створити платформу для фахівців у сферах електронної демократії, електронного врядування й відкритих урядів з поміж представників влади, наукового світу та громадянського суспільства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ