Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У ЦНАПах Львівщини встановили електронні системи керування чергою

У чотирьох громадах Львівщини (Буській, Золочівській, Пустомитівській та Добромильській) в ЦНАПах встановили електронні системи керування чергою.

Таке рішення прийняли в межах кластерної ініціативи «Покращення доступу вразливих груп населення у віддалених поселеннях до якісних адміністративних послуг» та  проєкту «Посилення стійкості громад - фаза II», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні / UNDP Ukrain у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській та Рівненській областях.

Долучилось  і управління з питань цифрового розвитку Львівської обласної військової адміністрації.

 «Електронна черга– це сучасний комплекс для рівномірного розподілу потоку відвідувачів, в тому числі алгоритму контролю черг, організації обслуговування та рівномірного регулювання відвідувачів ЦНАПів. Ця система з одного боку вирішує завдання управління чергами та розподілу навантажень на персонал ЦНАП, а з іншого боку покращує сервіс для їх відвідувачів та підвищує якість обслуговування міняючи атмосферу очікування, ліквідовуючи конфлікти в залі обслуговування. Відвідувачі не відволікають персонал ЦНАПу питаннями і адміністратори працюють більш продуктивно. Співробітники заздалегідь мають інформацію про кількість відвідувачів, які очікують у черзі. Відтепер очікування у ЦНАПах цих громадах буде зручним та комфортним, як для відвідувачів, так і для службовців»,– розповіла начальник відділу розвитку надання адміністративних послуг управління з питань цифрового розвитку Львівської ОВА Галина Тупісь.

Нагадаємо,  у межах реалізації Проєкту ООН на території Львівщині вже надали мобільний офіс ЦНАП та  передали комплекти комп’ютерного обладнання для потреб ЦНАПів: 6 ноутбуків (Новояворівська МР, Добромильська МР, Судововишнянська МР), 7 моноблоків (Ралівська, Боринська), 52 планшети (Яворівська, Івано-Франківська, Мостиська, Новояворівська, Судововишнянська, Шегинівська, Рава-Руська, Жовківська, Добромильська), 4 електронні системи керування чергою (Добромильська, Пустомитівська, Буська, Золочівська), 1 установку для видачі паспортних документів (Яворівська) та установки для видачі водійських посвідчень (Добромильська), 3 інтерактивних смарт-дошки для Новояворівська МР , Добромильська МР , Судововишнянська МР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ