Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Турківському районі відкрили та освятили пам’ятний знак загиблим Героям

Сьогодні, 18 серпня, у м. Турка, відкрили та освятили пам’ятний знак загиблим учасникам АТО (ООС). Вшанувати світлу пам’ять Героїв завітав і голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, повідомили у прес-службі Львівської облради.

Від імені Львівської обласної ради Олександр Ганущин висловив глибоку шану тим, пам'ять кого сьогодні увічнено в камені. «Дякую всім тим, хто долучився до встановлення цього пам’ятника.

Вшановувати пам'ять – це не тільки наша справа, де ми маємо віддати шану загиблим, це ще й загальна справа, бо це також один з факторів, який наближає нас до перемоги в російсько-український війні. А перемога обов’язково буде! І наші хлопці під українським Прапором обов’язково пройдуть маршем-кроком центральними площами Луганська,Донецька, Севастополя. Цей день обов’язково настане! А ми, як і Герої, яких ми сьогодні вшановуємо, маємо його наближати. Вічная пам'ять загиблим Героям, слава тим, хто сьогодні боронить наше небо і наші кордони, слава Україні!», - сказав голова Львівської обласної ради.

Як додав Олександр Ганущин, дуже важливо, що є люди, які розуміють, що вшанування пам'ять загиблих – це безперервний процес. «Пам’ятник, який ми сьогодні відрили на Турківщині, це справа рук і голови районної ради, і світових бізнесменів, які розуміють: щоб дійти до перемоги, треба обов’язково вшанувати пам'ять... А до перемоги ми обов’язко дійдемо!», - підсумував Олександр Ганущин.

Варто зауважити, що присутні також відвідали музей «Бліндаж», відкритий на честь учасникам АТО (ООС) у серпні минулого року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ