Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Турці на Львівщині затримали двох індійців

На кордоні з Польщею правоохоронці затримали двох індійців без документів. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Мостиського прикордонного загону.

Вчора на Львівщині, співробітники відділу «Сянки», отримали інформацію від місцевих жителів міста Турка про двох чоловіків азіатської зовнішності яких бачили на залізничній станції. З метою перевірки повідомлення, до місця виявлення невідомих негайно вибула група реагування від прикордонного підрозділу. В рамках взаємодії до пошуку можливих порушників кордону доєднались і співробітники Турківського відділення поліції. По прибуттю на станцію розшукуваних іноземців було знайдено – ними виявились (зі слів) громадяни Індії 1981 та 1987 років народження, документів при собі вони не мали. Мандрівники повідомили, що до прикордоння вони прибули з метою пошуку подальшого шляху до Польщі, а далі до країн західної Європи. Тривають заходи встановлення обставин прибуття іноземців в Україну.

Чоловіків затримано в адміністративному порядку з метою встановлення особи та припинення правопорушення. Рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України прийматиме суд. Крім того прикордонники клопотатимуть про примусове повернення іноземців до країни походження.

Нагадаємо, нещодавно прикордонники знайшли трьох афганців у рефрижераторі з нектаринами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ