Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У вагоні потягу Львів-Москва камнем розбили вікно

Як повідомили у прес-центрі Укрзалізниці, невідомі особи розбили вікно в одному з вагонів поїзда Львів — Москва під час прямування, ніхто з пасажирів не постраждав

Восьмого березня невідомі особи кинули каміння у вікно вагона № 4 поїзда № 74 Львів — Москва. Випадок стався на дільниці Фастів — Київ регіональної філії "Південно-Західна залізниця" під час прямування поїзда. У результаті акту вандалізму розбите вікно. На щастя, ніхто з пасажирів не постраждав.

За цим випадком вандалізму залізничники викликали працівників поліції, було складено акт про правопорушення. Збитки уточнюються.

Подібний випадок стався 3 березня цього року на перегоні Київ-Волинський — Київ-Пасажирський регіональної філії "Південно-Західна залізниця", коли невідомі особи розбили вікно у вагоні № 2 поїзда № 764 Одеса — Київ під час руху.

В Укрзалізниці зауважують, що випадки закидання камінням пасажирських вагонів непоодинокі, їх кількість збільшується під час шкільних канікул.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, вандали влаштували погром у потязі Львів - Сокаль: виламували сидіння і трощили ними шиби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ