Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Великомостівській громаді відкрили оновлений бібліотечний простір

Сьогодні, 3 листопада у публічній бібліотеці у м. Великі Мости на Червоноградщині у межах проєкту Львівської ОВА «Модель сучасної бібліотеки» відкрили оновлений простір для дітей та дорослих.

У бібліотеку закупили меблі (столи, стелажі, крісла), безкаркасні меблі, комп'ютерну техніку та інтерактивну панель, відремонтували приміщення.

«Великомостівська громада була однією з перших, яка подала заявку на участь у проєкті. Дуже приємно, що ви підтримали нашу ініціативу. Це означає, що для вас є важливим розвиток культури. Ми переконані – якщо у громаді не буде сучасної бібліотеки, де можна проводити освітні, культурні, просвітницькі заходи, українська культура тут буде занепадати. Бажаємо, щоб в оновленій бібліотеці діти черпали щось для себе і проводили час з користю», – зазначив заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко.

У Великомостівській міській раді додають, що інноваційна модель бібліотеки виступає, як поєднання чотирьох просторів: навчання, натхнення, подій, а також місця зустрічі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ