Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Великих Мостах триває капітальний ремонт дороги

Управління капітального будівництва Львівської ОВА здійснює технічний нагляд за виконанням робіт з капітального ремонту дороги в м. Великі Мости.

Капітальний ремонт триває по вул. Богдана Хмельницького від вул. Львівська до автомобільної дороги загального користування місцевого значення 0140601 Рава-Руська-Гайок км 40+970 в м. Великі Мости Львівської області.

На об’єкті здійснюють технічний нагляд за ремонтом та технологічними підходами до виконання дорожніх робіт для запобігання та усунення недоліків, які виникають у ході виконання робіт.

Основне завдання – забезпечення якісного та безпечного транспортного сполучення, що сприятиме значним якісним змінами у транспортній інфраструктурі Великомостківської міської громади.

Станом на сьогодні, на об’єкті проводиться укладання троутарної плитки, а також встановлення каналізаційної мережі.

Фахівці технічного нагляду перевіряють дотримання технологій і наявність необхідних документів, що підтверджують якість матеріалів і конструкцій з ціллю забезпечення якості виконання дорожніх робіт відповідно до технічної специфікації, вимог будівельних норм і національних стандартів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ