Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Великих Мостах виявили стихійне сміттєзвалище

У місті неподалік вул. Рудка та лісопосадки невідомі викидають побутове сміття, його спалюють, а також незаконно вивозять пісок.
1/3

Про це повідомила комісія з питань екології, природних ресурсів та рекреації ЛОР, яка проінспектувала дотримання природоохоронного законодавства у м. Великі Мости у понеділок, 20 лютого.  

З цією проблемою на адресу комісії звернулися громадянин Михайло Юськів і депутат Великомостівської міськради Юрій Кірик.

За словами голови комісії Віталія Свіщова, керівництво Великомостівської громади зобов’язалося у семиденний термін прибрати сміття і зробити фотофіксацію ліквідації стихійних сміттєзвалищ.

«Якщо це не буде зроблено, то Державна екологічна інспекція у Львівській області складатиме протоколи про порушення норм природоохоронного законодавства. Бо хаотично розкидане сміття негативно впливає на життєдіяльність громади та стан її навколишнього природного середовища.

Однією з причин появи смітників у лісопосадці є непроста ситуація з вивезенням твердих побутових відходів, яка склалася у Великомостівській громаді», – сказав Свіщов.

1/1

Начальник Держекоінспекції у Львівській області Роман Дасюк порекомендував владі Великих Мостів встановити камери відеоспостереження на цій території для виявлення порушників, які засмічують лісопосадку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ